Selecteer een pagina

MEDITATIE

Stress verlagend, minder angstig, beter slapen, betere focus

 beter geheugen, verlaagde bloeddruk, sterker immuunsysteem, 

 

Begin vandaag!

Meditatie
Ik kan me bijna niet meer voorstellen hoe het leven was vóór meditatie. Het is als een onmisbaar stukje van mijn coachingssessies geworden, en zelfs voordat ik de werkdag begin, heeft het een vaste plek veroverd. Het is een moment waarop ik uit mijn gedachten stap en even contact maak met de stilte in mij. Zeker na het sporten is het voor mij pure verwennerij om even te zakken in een meditatiemoment. Een betere manier om mijn dag fris en opgeladen te starten, kan ik me simpelweg niet indenken.

Voordelen
De bewezen voordelen van regelmatig mediteren zijn onderbouwd door wetenschappelijk onderzoek. Vanaf het moment dat je begint met mediteren, merk je meteen al verschil.

5 minuten per dag
Kortom: voel je je onrustig, altijd druk in het hoofd, veel gedachten? Ik raad je aan om te beginnen met mediteren. Begin met maximaal 5 minuutjes per dag. En of je veel gedachten hebt of weining tijdens het mediteren, weet dan dat het goed is, je kunt het namelijk niet fout doen, fijn he?

Soundcloud

Je kunt mijn meditaties ook op Soundcloud beluisteren. Zoek even naar “MartinCvis”. Ik zou het fijn vinden als je mij volgt.

Op Soundcloud staan een hoop meditaties die niet op mijn Youtube kanaal verschijnen.

%

Meditatie effectiviteit

Online meditaties en visualisaties

De maanden juni en juli van 2021 stonden in het teken van RUST. Daarom verzorgt DIMISIT (samenwerkingsverband tussen Doerian.com en martincvis.nl) gratis online meditaties. Voor deze 1e bijeenkomst hebben Dorian en ik heel toepasselijk het thema BEGINNEN gekozen.

Dorian trapt af met een mooie meditatie gevolgd door een stukje songtekst van David Bowie uit zijn song Absolute beginners.

Daarna neem ik de deelnemers mee in mijn meditatie sessie. Geniet ervan!

Oh ben je op zoek naar meer begeleide meditaties? klik dan hier!

 

 

Voor deze 2e bijeenkomst hebben Dorian en ik het thema POSITIE gekozen. Dorian trapt af met een mooie meditatie gevolgd door een quote van Mooji. Daarna neem ik de deelnemers mee in een visualisatie waarbij vanuit een andere positie naar het Zelf wordt gekeken.